Dr Ričard Šulc

O nama

Ovaj sajt je jedan od projekata Instututa za prirodnu medicinu (IPM). Do sada smo na naš jezik preveli i objavili skoro sve najbolje knjige i video materijale iz prirodne medicine koji postoje na svetskom tržištu, među kojima su sva izdanja dr Ričarda Šulca koja su trenutno dostupna na našem tržištu (knjige i video materijali), a uskoro će biti objavljene i preostale njegove knjige i video materijali, što će biti dostupno na ovom sajtu.

Nakon što smo se prvi put susreli sa radom dr Šulca na medicinskom seminaru u Kaliforniji, u martu 2012. godine, organizovali smo prevod i objavljivanje njegove knjige „Lečenje neizlečivih bolesti“ i 12 njegovih video predavanja, nakon čega je došlo do velikog interesovanja za rad dr Šulca na našim prostorima, a mnogi naši studenti prirodne medicine su bili dodatno ohrabreni da primenjuju metode prirodnog lečenja i recepte za proizvodnju lekovitog bilja koje preporučuje dr Šulc. Biljni preparati koje proizvodimo zasnovani su na receptima dr Šulca, kao i njegovih učitelja i prethodnika u prirodnoj medicini, a u isto vreme prilagođeni bogastvu lekovitih biljaka sa naših prostora.

Knjige dr Šulca smo do sada prevodili i pripremali za štampu za izdvačke kuće „Matić“ iz Beograda i „Mungos“ iz Novog Sada, a biljne preparate, pod našim nadzorom, proizvodi poljoprivredno gazdinstvo Petrović.

Verujemo da će ovaj sajt podstaći mnoge da unaprede svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih.

Iskustva izlečenih:

Pobedio sam Parkinsonovu bolest

Pobedila sam rak pluća, dijabetes...

Oporavak od dva šloga i dva infarkta

Lečenje sterilnosti i pobačaja

Kako sam pobedio rak jetre

Kako sam pobedio rak pluća

Teška povreda kičme

Lečenje onoga što drugi ne mogu

Problemi sa zglobom i kičmom

Ostala iskustva možete pogledati ovde.