Dr Ričard Šulc
srce1-227×386

Srce

Dodatak ishrani za poboljšanje rada srca

Sastojci: Glog, crvena dete­lina, beli luk, đum­bir, ljuta paprika.

Količina: 50 ml

Cena: 700 din

Detaljne informacije o proizvodu:

Tinktura “Srce” se sastoji od sledećih biljaka:

Glog je najbolja biljka za jačanje srca i otklanjanje srčanih problema. Potrebno je koristiti svež plod gloga.

Ljuta paprika. Pored belog luka ova biljka ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprike jeste po većanje dotoka krvi u određeni deo tela, čime se podstiče efikasnija borba ćelija imunog sisitema i ishrana tkiva.

Crvena detelina je ključna biljka u tinkturama za čišćenje krvi. Sadrži kamaričnu kiselinu koja razređuje krv, obezbeđujući lakši rad srca, a imunim ćelijama i hranljivim sastojcima lakše kretanje kroz sistem.

Beli luk predstavlja najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak ukus i miris potiče od sumpornih jedinjenja, koja uništavaju sve mikroorganizme, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

Đumbir. Pored antibakterijskog dejstva đumbir je poznat kao pokretač cirkulacije, regulator rada želuca i jetre, i odličan antioksidans koji izbacuje otrove iz sistema za varenje.

Način upotrebe: 60-120 kapi 4-6 puta dnevno, u zavisnosti od stanja pacijenta. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Promućkati pre upotrebe.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno